JOM JOIN TEAM KAMI DAN CORAK MASA DEPAN BERSAMA INDUSTRI TAKAFUL!!

Alhamdulillah, selepas 4 tahun berkecimpung dalam industri takaful, bermula dari seorang ejen takaful biasa yang tidak tahu nak buat sales sehinggalah hari ini berjaya memiliki sebuah BWM baru 318i Luxury dan sebuah rumah apartment yang hanya berbekalkan komisen yang diterima setiap bulan. Siapa sangkakan??

Impian Rizkee adalah untuk mengajak anda untuk mengubah masa depan anda. Membina perniagaan dengan modal yang sangat rendah iaitu hanya RM84.80 seumur hidup, anda mampu untuk menjana pendapatan beribu malah berpuluh ribu ringgit sebulan. Malah, perniagaan ini dapat diwarisi walaupun anda sudah tiada didunia ini. Mana nak cari bisness camni?

Pesan Rizkee: Tolong jangan terjebak dengan bisness yang bermodalkan berpuluh ribu ringgit sehingga memerlukan pinjaman bank dan dalam masa yang sama risikonya tidak diketahui. INI BAHAYA! Cari bisness yang bermodalkan rendah, tanpa risiko dan memberikan keuntungan berlipat kali ganda. Nak jadi ejen https://rezekirizkeetakaful.wordpress.com/i-takaful-agent/

“Rizkee, saya tak pandai nak buat sales?”

Jangan Risau! Latihan dan bimbingan disediakan secara percuma di dalam agensi kami dimana tenaga pengajarnya diiktiraf oleh Bank Negara Malaysia (BNM) dan juga Malaysia Takaful Association (MTA).

Setiap selasa malam, kami akan mengadakan kelas bimbingan yang disertai oleh kesemua ejen. Bertukar-tukar pendapat dan berkongsi masalah yang dihadapi ketika melakukan aktiviti sales. InshaAllah semuanya ada penyelesaian terbaik dari tenaga pengajar yang berpengalaman lebih dari 15 tahun dalam industri insurans/takaful.

Kami akan membimbing anda dari seorang ejen hinggalah menjadi seorang Agency Manager yang berjaya. Bersesuaian dengan tagline agensi kami iaitu ‘The Takaful Entrepreneurs Builder’.

Nak jadi ejen https://rezekirizkeetakaful.wordpress.com/i-takaful-agent/

    

 

 

 

 

 

 

BONUS UNTUK KEMASUKKAN SEKARANG!!

Anda bukan sahaja boleh menjana pendapatan disini, ada 2 FREE TRIP yang anda layak menangi jika anda menjadi ejen ketika ini.

~~~~============~~~~

JOGJA & KRABI (3D 2N)

~~~~============~~~~

Jom hubungi Rizkee segera ditalian dibawah:

Whatsapp/Mesej/Call: 013-4824834

Whatsapp/Mesej/Call: 013-4824834

https://rezekirizkeetakaful.wordpress.com/i-takaful-agent/

https://rezekirizkeetakaful.wordpress.com/i-takaful-agent/

INSURANS SYARIKAT COVER SAMPAI 99 TAHUN?

Assalamualaikum WBT,

Kita rajin mendengar kawan-kawan kita yang bekerja di syarikat besar dan mempunyai gaji yang besar-besar mengatakan bahawa mereka tidak perlukan pelan takaful peribadi kerana syarikat mereka telah melindungi mereka sekeluarga.

Betul. Itu tidak dinafikan dan tidak boleh disangkal. Namun, adakah jika berlaku apa-apa musibah atau kemalangan kepada diri anda yang membuatkan anda tidak ‘mampu’ bekerja, syarikat anda masih menggajikan anda selama bertahun-tahun? Atau mungkin hanya beberapa bulan? Atau mungkin lebih teruk dari itu? Selepas itu macam mana? Apa nasib anda dan keluarga?

“Terduduk seorang pakcik diatas kerusi roda di ward Hospital KPJ Kajang. Mukanya berkerut dan agak letih. Lalu aku bertanya apa penyakit pakcik? Pakcik tu tanpa ragu-ragu terus menjawab, “pakcik sakit buah pinggang nak..”. Dan mengikut perkongsian dengan pakcik ini, dia telah menggunakan hampir RM300,000 duit KWSPnya demi membayar kos rawatan. Untuk pengetahuan anda, pakcik ni bekas manager syarikat petroleum terkenal.

Berapa banyak duit KWSP dia? Hebat-hebat mungkin RM500,000 sahaja. Kini hanya tinggal RM200,000 sahaja. Berapa lama dia dan keluarga boleh survive dengan jumlah itu? 5 tahun? Bagaimana pula kos rawatan penyakitnya selepas ini?

Kawan, Rizkee nasihatkan daftarlah segera dalam takaful sebelum semuanya terlambat. Rizkee tahu gaji anda RM7000 sekarang tetapi apakah anda bersedia untuk membayar RM7000 setiap bulan selepas persaraan ini? Renung-renungkan dan buanglah prasangka buruk kepada sistem takaful ini.

“TAKAFUL FOR YOU AND ME ”
image

Rizkee Johari
Great Takaful Group
Kuala Lumpur Branch
Great Eastern Takaful
013-4824834